CONDITII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI Gama IT

1.INTRODUCERE

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului Gama IT de catre potentialii vizitatori sau clienti.
Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare.

2. CONTINUTUL INFORMATIILOR SITE-ULUI

Nici o informatie prezenta pe acest site nu va fi considerata drept oferta de produse sau servicii in general si produse sau servicii software in special, venind din partea Gama IT.

3. NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor Gama IT.
Gama IT nu va acorda nici o garantie referitoare la:
a) evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
b) neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
c) inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.
Astfel Gama IT nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

4. DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea Gama IT, care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.
Intregul continut al site-ului Gama IT (www.Gama IT.ro) este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de Gama IT . Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea Gama IT .

5. OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte. Gama IT nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.
Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze Gama IT prin unul din mijloacele afisate in pagina „Contact” a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

6. INFORMATII PERSONALE

Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.
Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile Gama IT, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate. Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

7. LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de Gama IT utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. in cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.
Gama IT nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul sau.

8. INFORMAtIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care viziteaza site-ul Gama IT (www.Gama IT.ro) si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre Gama IT in vederea efectuarii de studii de piata; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; realizarii de catre Gama IT a operatiunilor de recrutare de personal; solutionarea de catre Gama IT a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina „Contactati-ne” din site); alte activitati intreprinse de Gama IT si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.
Gama IT va pastra confidentialitatea acestor informatii.
Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii ‘Contact’ din site.
Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu continutul acestor conditii generale de utilizare.
Politica de confidentialitate
Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare. Politica pastrarii confidentialitatii Notiunea de „date personale” se refera la informatii de tipul nume, data nasterii, adresa de e-mail, adresa de corespondenta, care va identifica. Gama IT nu va folosi aceste date fara aprobarea dvs. In procesarea datelor dvs. se va tine cont de compatibilitatea totala cu standardele internationale recunoscute ale protejarii intimitatii si legile romanesti in vigoare.

Spam
Gama IT este total impotriva „spam”-ului. Spam-ul este definit ca trimiterea de e-mail-uri nesolicitate, de obicei de natura comerciala, cu grad mare de repetitie, la un destinatar cu care nu s-a avut nici o corespondenta anterioara sau care a cerut sa nu-i mai fie trimise aceste e-mail-uri. Cu permisiunea dvs. Gama IT va poate trimite prin e-mail informatii comerciale, dandu-va posibilitatea sa optati pentru a mai primi sau nu astfel de mesaje electronice.
Conditii de folosire a informatiilor de pe site
Puteti prelua, citi sau imprima orice informatie de pe acest site cu conditia sa reproduceti fiecare si toate adnotarile despre drepturile de copyright sau alte adnotari despre drepturile de proprietate continuta in orice informatie pe care o preluati de pe site. Totusi nu aveti dreptul de a distribui, modifica, transmite, refolosi, republica sau folosi continutul site-ului pentru scopuri publice sau comerciale, incluzand aici textul, imaginile, sunetul, video, fara permisiunea scrisa a Gama IT .
De asemenea trebuie sa luati la cunostinta ca orice vedeti sau cititi pe acest site are drepturi rezervate de copyright fara o alta notificare speciala.
Gama IT poate revizui oricand conditiile si termenii de utilizare a site-ului, fara notificare prealabila. Link-urile spre acest site sunt permise numai catre pagina „Home”. Alte link-uri spre interiorul site-ului sunt permise numai cu acordul scris al lui Gama IT . Includerea in site-uri cu frame-uri, in care acest site este o pagina din cadrul frame-ului, este strict interzisa.