ȘTIRI

Deloitte Technology Fast 50 (2021)

Decembrie 2021

GAMA IT a fost recunoscută în cadrul competiţiei Deloitte Technology Fast 50 (2021) din Europa Centrală la categoria „Impact Stars”, care premiază companiile ale căror produse sau servicii au efecte pozitive asupra mediului de business, societăţii, mediului sau zonei de inovaţie.

Demarare implementare ATLAS MED in cadrul clinicii GENESIS ATHENS

August 2021

GAMA IT demareaza implementarea sistemului informatic “ATLAS med” in cadrul clinicii GENESIS ATHENS din Bucuresti, inclusiv a unui modul specific de fertilizare in vitro.

Implementare ATLAS MED la Spitalul Municipal Medias

Iulie 2021

GAMA IT implementeaza sistemul informatic medical “ATLAS med” la Spitalul Municipal Medias, un spital cu peste 300 de paturi si o veche traditie medicala.

Parteneriat cu USAMV Cluj-Napoca

Aprilie 2021

GAMA IT semneaza un acord de parteneriat cu USAMV Cluj-Napoca, pentru implementarea unei platforme informatice destinate managementului activitatiior medicale desfasurate in cadrul clinicilor din spitalul universitatii.

Implementare Portal Medical Judetean

Martie 2021

GAMA IT implementeaza alaturi de Consiliul Judetean Sibiu un Portal Medical Judetean, care conecteaza 7 spitale din judet. Pacientii isi pot accesa rapid si usor istoricul medical din toate aceste unitati medicale.

Implementare ATLAS MED la ENAYATI Medical City

Ianurie 2020

Sistemul informatic medical integrat “ATLAS med” este implementat in cadrul ENAYATI Medical City, acoperind toate fluxurile medicale, de la ambulatoriu, pana la spitalizare continua si centrul de ingrijre varstnici.

Implementare ATLAS MED la Med Europa

Ianuarie 2018

GAMA IT implementeaza sistemul informatic medical integrat “ATLAS med” in cadrul retelei de clinici de radioterapie Med Europa

Deloitte Technology Fast 500

3 noiembrie 2017

GAMA IT s-a clasat impreuna cu alte 13 companii romanesti in celebrul clasament “Deloitte Technology Fast 500” pe anul 2015.

GAMA IT face pasul catre mediul on-line

3 noiembrie 2017

GAMA IT face pasul catre mediul on-line, lansand un nou serviciu destinat spitalelor, clinicilor si laboratoarelor de analize medicale!